Grand Prix Ουγγαρίας 2012: Pole position για τον Χάμιλτον
O Λιούις Χάμιλτον πήρε την «pole position» για το κυριακάτικο Grand Prix της Ουγγαρίας, το οποίο είναι ο ενδέκατος αγώνας της χρονιάς στη Formula 1. Ο οδηγός της ΜακΛάρεν σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά και θα βρίσκεται αύριο για τρίτη φορά φέτος στην πρώτη θέση της εκκίνησης, έχοντας δίπλα του στην πρώτη σειρά τον Ρομέν Γκροζάν (Lotus). Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκονται ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, και δίπλα του ο Τζένσον Μπάτον με την άλλη ΜακΛάρεν.
O Λιούις Χάμιλτον πήρε την «pole position» για το κυριακάτικο Grand Prix της Ουγγαρίας, το οποίο είναι ο ενδέκατος αγώνας της χρονιάς στη Formula 1.
Ο οδηγός της ΜακΛάρεν σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά και θα βρίσκεται αύριο για τρίτη φορά φέτος στην πρώτη θέση της εκκίνησης, έχοντας δίπλα του στην πρώτη σειρά τον Ρομέν Γκροζάν (Lotus).
Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκονται ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, και δίπλα του ο Τζένσον Μπάτον με την άλλη ΜακΛάρεν.
Η πρώτη δεκάδα των χρονομετρημένων δοκιμαστικών για το ουγγρικό Grand Prix έχει ως εξής:
1. Λιούις Χάμιλτον (Βρετανία/ΜακΛάρεν) 1:20.953
2. Ρομέν Γκροζάν (Γαλλία/Lotus) 1:21.366
3. Σεμπάστιαν Φέτελ (Γερμανία) 1:21.416
4. Τζένσον Μπάτον (Βρετανία/ΜακΛάρεν) 1:21.583
5. Κίμι Ραϊκόνεν (Φινλανδία/Lotus) 1:21.730
6. Φερνάντο Αλόνσο (Ισπανία/Φεράρι) 1:21.844
7. Φελίπε Μάσα (Βραζιλία/Φεράρι) 1:21.900
8. Παστόρ Μαλντονάντο (Βενεζουέλα/Γουίλιαμς) 1:21.939
9. Μπρούνο Σένα (Βραζιλία/Γουίλιαμς) 1:22.343
10. Νίκο Χούλκενμπεργκ (Γερμανία/Force India) 1:22.847
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442