Ατομικό ο Τοροσίδης, υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος κουβαλάει... σουβενίρ από τον αγώνα με την Φαρένσε την Τρίτη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι και δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του που προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς λόγο του βραδινού τεστ με τη Μπράγκα.
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος κουβαλάει… σουβενίρ από τον αγώνα με την Φαρένσε την Τρίτη.
Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι και δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του που προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς λόγο του βραδινού τεστ με τη Μπράγκα.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό «διπλό» στο οποίο ο Πορτογάλος δοκίμασε με τους βασικούς τους: Γιαννιώτη, Μοντέστο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτη, Τάτο, Αμπντούν, Λυκογιάννη και Μήτρογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442