Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος κουβαλάει... σουβενίρ από τον αγώνα με την Φαρένσε την Τρίτη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι και δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του που προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς λόγο του βραδινού τεστ με τη Μπράγκα.
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος κουβαλάει… σουβενίρ από τον αγώνα με την Φαρένσε την Τρίτη.
Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι και δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του που προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς λόγο του βραδινού τεστ με τη Μπράγκα.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό «διπλό» στο οποίο ο Πορτογάλος δοκίμασε με τους βασικούς τους: Γιαννιώτη, Μοντέστο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτη, Τάτο, Αμπντούν, Λυκογιάννη και Μήτρογλου.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,