Cadillac CTS 2014
H Cadillac προετοιμάζει τη νέα γενιά της CTS με τη φιλοδοξία να προσελκύσει περισσότερους Ευρωπαίους αγοραστές, διεκδικώντας τους από αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η BMW, η Mercedes-Benz και η Audi. Προς αυτήν την κατεύθυνση άλλωστε στοχεύει η κατά γράμμα ένταξη των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών που η αμερικανική φίρμα υιοθέτησε για την εμβληματική ATS και που θα κάνουν την […]
H Cadillac προετοιμάζει τη νέα γενιά της CTS με τη φιλοδοξία να προσελκύσει περισσότερους Ευρωπαίους αγοραστές, διεκδικώντας τους από αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η BMW, η Mercedes-Benz και η Audi.
Προς αυτήν την κατεύθυνση άλλωστε στοχεύει η κατά γράμμα ένταξη των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών που η αμερικανική φίρμα υιοθέτησε για την εμβληματική ATS και που θα κάνουν την εμφάνιση, της ελαφρώς μεγαλύτερης σε σχέση με το παρελθόν της, CTS, δυναμική και ταυτόχρονα κομψή.
Αρκεί μια ματιά σε στοιχεία όπως η νέα μεγαλύτερη γρίλια, τα τεχνολογίας LED φωτιστικά σώματα και στην γραμμή της οροφής σε συνδυασμό με αυτήν των παραθύρων για να διαπιστώσει κανείς τις ομοιότητες με την ATS, στην πλατφόρμα της οποίας εξάλλου και βασίζεται.
Σε επίπεδο κινητήρων αναμένονται υπερτροφοδοτούμενοι τετρακύλινδροι κινητήρες βενζίνης αλλά και ένας ισχυρότερος V6 χωρητικότητας 3,6 λίτρων που θα επιστεγάσει την γκάμα. Προς το παρόν δεν προβλέπονται πετρελαιοκίνητες εκδόσεις ωστόσο η Cadillac έχει ανακοινώσει ότι επιφυλάσσεται για το μέλλον.
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442