Ιστιοφόρο με έναν ενήλικα και τέσσερα παιδιά προσάραξε έξω από τη Μυτιλήνη
Ιστιοφόρο με πέντε Έλληνες επιβαίνοντες, τέσσερα παιδιά και έναν ενήλικα, προσάραξε στη βραχονησίδα Μπαρμπαλιάς, βορειοανατολικά της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί εισροή υδάτων και να βυθιστεί. Οι επιβαίνοντες έχουν εγκαλείψει το σκάφος, ενώ στη θαλάσσια περιοχή σπεύδουν δύο πλωτά του λιμενικού από το Μόλυβο και δύο απο τη Μυτιλήνη. Επίσης απογειώθηκε ελικόπτερο Super Puma από τη Χίο.
Ιστιοφόρο σκάφος με πέντε Ελληνες επιβαίνοντες, τέσσερα παιδιά και έναν ενήλικα, προσάραξε στη βραχονησίδα Μπαρμπαλιάς, βορειοανατολικά της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί εισροή υδάτων και να βυθιστεί.
Οι επιβαίνοντες έχουν εγκαλείψει το σκάφος ενώ στη θαλάσσια περιοχή σπεύδουν δύο πλωτά του λιμενικού απο το Μόλυβο και δύο απο τη Μυτιλήνη. Επίσης απογειώθηκε ελικόπτερο super puma από τη Χίο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές

