Opel Insignia Sports Tourer 2013: Ανανέωση προ των πυλών
Το καθιερωμένο σχεδιαστικό "φρεσκάρισμα" αναμένεται να δεχτεί το Opel Insignia, τόσο στις εκδόσεις Sports Tourer όσο και στους υπόλοιπους τύπους αμαξωμάτων.
Οι πρώτες εικόνες του καμουφλαρισμένου Insignia Sports Tourer οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα πως το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα εξαιρετικά πρακτικό station wagon αναμένεται σύντομα να ανανεωθεί.
Φυσικά η σχεδιαστική αναβάθμιση δεν θα περιοριστεί στη συγκεκριμένη έκδοση του Insignia αλλά θα επεκταθεί και στους υπόλοιπους τύπους αμαξωμάτων του δημοφιλούς μοντέλου.
Πέρα από τις αλλαγές στο εξωτερικό τμήμα του αμαξώματος, το Insignia πρόκειται να εξοπλιστεί με ένα νέο κινητήρα diesel 1,7 λίτρων, ο οποίος μάλιστα θα συνδυάζεται και με σύστημα start&stop.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι εξοπλιστικές προσθήκες θα αναλάβουν την αναβάθμιση της άνεσης και της ασφάλειας, την ίδια στιγμή που οι… χορταστικές εξωτερικές διαστάσεις θα εξασφαλίζουν την απαιτούμενη ευρυχωρία και πρακτικότητα.
Το ανανεωμένο Insignia θα λανσαριστεί μέσα στο 2013, αποτελώντας τον βασικότερο αντίπαλο του νέου Ford Mondeo, το οποίο αναμένεται την ίδια περίοδο.
Auto Express
- Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Ερωτευμένοι σε ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι
- Τα καλά νέα που έφερε το 2025 για τα ζώα
- Οι 30άρηδες σε διαρκές στρες – Αγώνας για καριέρα, σχέσεις και οικονομία
- Ο διαιτητής χάρισε αποβολή στον Ντίας κόντρα στη Νότιγχαμ και ένα λεπτό μετά άνοιξε το σκορ η Μάντσεστερ Σίτι
- Βαρδούσια: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – Ποιοι ήταν οι ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους από χιονοστιβάδα
- Αντώνης Ρέμος: Η μεγάλη on air έκπληξη στον Νίκο Αλιάγα στη γαλλική τηλεόραση

