Opel Insignia Sports Tourer 2013: Ανανέωση προ των πυλών
Το καθιερωμένο σχεδιαστικό "φρεσκάρισμα" αναμένεται να δεχτεί το Opel Insignia, τόσο στις εκδόσεις Sports Tourer όσο και στους υπόλοιπους τύπους αμαξωμάτων.
Οι πρώτες εικόνες του καμουφλαρισμένου Insignia Sports Tourer οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα πως το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα εξαιρετικά πρακτικό station wagon αναμένεται σύντομα να ανανεωθεί.
Φυσικά η σχεδιαστική αναβάθμιση δεν θα περιοριστεί στη συγκεκριμένη έκδοση του Insignia αλλά θα επεκταθεί και στους υπόλοιπους τύπους αμαξωμάτων του δημοφιλούς μοντέλου.
Πέρα από τις αλλαγές στο εξωτερικό τμήμα του αμαξώματος, το Insignia πρόκειται να εξοπλιστεί με ένα νέο κινητήρα diesel 1,7 λίτρων, ο οποίος μάλιστα θα συνδυάζεται και με σύστημα start&stop.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι εξοπλιστικές προσθήκες θα αναλάβουν την αναβάθμιση της άνεσης και της ασφάλειας, την ίδια στιγμή που οι… χορταστικές εξωτερικές διαστάσεις θα εξασφαλίζουν την απαιτούμενη ευρυχωρία και πρακτικότητα.
Το ανανεωμένο Insignia θα λανσαριστεί μέσα στο 2013, αποτελώντας τον βασικότερο αντίπαλο του νέου Ford Mondeo, το οποίο αναμένεται την ίδια περίοδο.
Auto Express
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
