Για συνεχή επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο κατηγορεί την ΠΑΣΠ ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ
Σφοδρή επίθεση στην ΠΑΣΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ Νίκος Σταυρακάκης, κατηγορώντας την για την πρόκληση συνεχών επεισοδίων στο συγκεκριμένο Ίδρυμα. Οι ενέργειες αυτές οργανώνονται από τις "ομάδες κρούσης" του πανεπιστημιακού κατεστημένου για να εδραιώσουν την άποψη ότι ο νόμος είναι ανεφάρμοστος, αναφέρει ο κ.Σταυρακάκης. Ζητά, μάλιστα, από το ΠΑΣΟΚ να πάρει «ξεκάθαρη θέση» επί του θέματος και από τις πρυτανικές αρχές να επιβάλουν τις δέουσες τιμωρίες στους υπευθύνους των βίαιων ενεργειών.
Σφοδρή επίθεση στην ΠΑΣΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ) Νίκος Σταυρακάκης, κατηγορώντας την για πρόκληση συνεχών επεισοδίων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο κ.Σταυρακάκης καταγγέλει ότι η ΠΑΣΠ προκαλεί σοβαρά επεισόδια που οδηγούν σε ματαίωση της λειτουργίας των θεσμικών οργάνων του Ιδρύματος (Σύγκλητος, Γενικές Συνελεύσεις Τμημάτων)
«Οι ενέργειες αυτές είχαν ως βασικό στόχο την αποτροπή της λήψης απόφασης για συγκεκριμένο θέμα που αφορά τις εκλογές και εξελίξεις των καθηγητών σύμφωνα με το νόμο. Τα γεγονότα αυτά και άλλα όμοιά τους οργανώνονται από τις “ομάδες κρούσης” του πανεπιστημιακού κατεστημένου για να χρησιμοποιηθούν εκ των υστέρων στην εδραίωση της άποψης ότι ο νόμος είναι ανεφάρμοστος» λέει ο κ.Σταυρακάκης.
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας καθηγητών Πανεπιστημίου ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να πάρει, όπως λέει «ξεκάθαρη θέση» επί του θέματος και από τις πρυτανικές αρχές να επιβάλουν τις δέουσες τιμωρίες στους υπευθύνους των βίαιων ενεργειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Scorpions: Η βραδιά που ερμήνευσαν Μαρινέλλα σε συναυλία τους στην Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης – Μία σύλληψη
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο
- Αφθώδης πυρετός: «Θυσιάζουν τη Λέσβο για να σωθεί η υπόλοιπη Ελλάδα»
- «Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη»: Η ζωή στη Γάζα έξι μήνες μετά την «εκεχειρία»


