Κλειστοί από τις 14:00 οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου
Κλειστοί είναι από τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και του Θεάτρου του Διονύσου, προκειμένου να προστατευθούν από τον καύσωνα τόσο οι επισκέπτες όσο και οι εργαζόμενοι. Η έκδοση των εισιτηρίων σταμάτησε τριάντα λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 13:30.
Κλειστοί είναι από τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και του Θεάτρου του Διονύσου, προκειμένου να προστατευθούν από τον καύσωνα τόσο οι επισκέπτες όσο και οι εργαζόμενοι.
Η έκδοση των εισιτηρίων σταμάτησε τριάντα λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 13:30.
Αυτό αποφάσισε ομόφωνα, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η επταμελής Εκτελεστική Γραμματεία της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ) και έχει ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό


