Mugello 2012: H ομάδα Gresini Honda σταμάτησε να πενθεί
Η περίοδος πένθους πέρασε για την ομάδα Honda Gresini από τον αγώνα στο Mugello οι μοτοσικλέτες είναι ξανά λευκές.
Μετά από μία περίοδο πένθους προς τιμήν του Marco Simoncelli, ο Fausto Gresini, (ιδιοκτήτης της ομάδας) αποφάσισε οι Honda των Alvaro Bautista και Michele Pirro να γίνουν και πάλι λευκές όπως ήταν πριν.
«Το μαύρο χρώμα στις μοτοσυκλέτες ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε σαν ομάδα για να τιμήσουμε τον Marco όμως τώρα που βλέπω τη μοτοσικλέτα στα λευκά μου μεταφέρει περισσότερη θετική ενέργεια» δήλωσε ο A. Bautista.
Από τις μοτοσικλέτες της ομάδας απουσιάζει οτιδήποτε θυμίζει τον M. Simoncelli. Όμως το νέο κράνος του Michele Pirro είναι αφιερωμένο στον Ιταλό οδηγό, με το χαρακτηριστικό Νο 58 να ξεχωρίζει στη δεξιά πλευρά.
auto.in.gr
- Ο Π. Μαρινάκης κατηγορεί τον Ανδρουλάκη για διαστρέβλωση της αλήθειας
- Πληθωρισμός: Στο 2,8% στην Ελλάδα τον Ιανουάριο
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 57χρονη που έκοψε το αυτί του συντρόφου της πάνω σε καυγά
- Ο σκηνοθέτης του Melania διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τον Τζέφρι Έπσταϊν μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών μαζί του
- Οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να παίρνουν σοβαρά την προστασία των δεδομένων τους – Η εικόνα στην Ελλάδα
- ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στη Χίο: Μια πρακτική που συστηματικά αναπαράγει θανάτους
