Τον ιταλικό οίκο μόδας Valentino αγόρασε η βασιλική οικογένεια του Κατάρ
Ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας Valentino ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι εξαγοράστηκε προς 700 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτική εταιρεία. Πρόκειται για την επενδυτική εταιρεία Mayhoola Investments, που ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ.
Ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας Valentino ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι εξαγοράστηκε προς 700 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτική εταιρεία.
Πρόκειται για την επενδυτική εταιρεία Mayhoola Investments, που ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ.
Ο οίκος δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την εξαγορά. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι πρόκειται για το …δώρο του εμίρη του Κατάρ στη σύζυγό του, τη Μούτζα Μπιτ Μασέρ Παλ Μισνέντ, η οποία αγαπά ιδιαίτερα την ιταλική υψηλή ραπτική.
Ο Valentino είναι ο τελευταίος από μια σειρά ιταλικών οίκων ειδών πολυτελείας που εξαγοράζονται από ξένους επενδυτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Fit χωρίς γυμναστήριο; Κι όμως γίνεται
- Μέση Ανατολή: Η Κίνα καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα το Ισραήλ και το Ιράν
- Ιράν: Στους 148 οι νεκροί από την επίθεση σε δημοτικό σχολείο θηλέων – Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά
- Τεχνητή νοημοσύνη: Ποια επαγγέλματα κινδυνεύουν περισσότερο
- Euroleague: Νέα αναβολή στο ματς της Χάποελ με την Παρί λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή
- ΑΑΔΕ: Όλες οι αλλαγές στους ΚΑΔ για επαγγελματίες και επιχειρήσεις