Τον ιταλικό οίκο μόδας Valentino αγόρασε η βασιλική οικογένεια του Κατάρ
Ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας Valentino ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι εξαγοράστηκε προς 700 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτική εταιρεία. Πρόκειται για την επενδυτική εταιρεία Mayhoola Investments, που ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ.
Ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας Valentino ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι εξαγοράστηκε προς 700 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτική εταιρεία.
Πρόκειται για την επενδυτική εταιρεία Mayhoola Investments, που ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ.
Ο οίκος δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την εξαγορά. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι πρόκειται για το …δώρο του εμίρη του Κατάρ στη σύζυγό του, τη Μούτζα Μπιτ Μασέρ Παλ Μισνέντ, η οποία αγαπά ιδιαίτερα την ιταλική υψηλή ραπτική.
Ο Valentino είναι ο τελευταίος από μια σειρά ιταλικών οίκων ειδών πολυτελείας που εξαγοράζονται από ξένους επενδυτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη έχει πρόβλημα, λένε οι ακαδημαϊκοί: «Είναι ένα χάος»
- «Παραμίλησε» ο κόσμος με την ραμπόνα του Σερκί
- Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- Στρεφέτσα: «Κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ – Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με Καϊράτ»
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»


