Εκατόμβη από φωτιά που ξέσπασε μετά την ανατροπή βυτιοφόρου στη Νιγηρία
Ένα βυτιοφόρο που μετέφερε βενζίνη ανετράπη σήμερα σε δρόμο του Δέλτα του Νίγηρα στη Νιγηρία και πήρε φωτιά την ώρα που πολλοί άνθρωποι είχαν σπεύσει για να συλλέξουν το καύσιμο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 100 άνθρωποι.
Ένα βυτιοφόρο που μετέφερε βενζίνη ανετράπη σήμερα σε δρόμο του Δέλτα του Νίγηρα στη Νιγηρία και πήρε φωτιά την ώρα που πολλοί άνθρωποι είχαν σπεύσει για να συλλέξουν το καύσιμο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 100 άνθρωποι.
Εκφράζονται φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων, καθώς ορισμένοι κάηκαν την ώρα που προσπαθούσαν να προφυλαχθούν στους θάμνους γύρω από το σημείο. Αυτά τα πτώματα δεν έχουν ακόμα ανασυρθεί.
Τουλάχιστον 35 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
«Νωρίς σήμερα το πρωί ένα βυτιοφόρο που μετέφερε βενζίνη ανετράπη στον Οκόγκμπε και οι άνθρωποι έσπευσαν στο σημείο για να μαζέψουν το καύσιμο που είχε χυθεί. Ξαφνικά ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να υπάρξουν θύματα» δήλωσε ο Μπεν Ουγκουεγκμπούλαμ, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
Σύμφωνα με το BBC, μαζική ταφή των θυμάτων πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκόπησαν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της