Μακελειό στη Βραζιλία με επτά νεκρούς οπαδούς της Παλμέιρας
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς το βράδυ της Τετάρτης στο Σάο Πάουλο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών από φιλάθλους της Παλμέιρας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας.
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς το βράδυ της Τετάρτης στο Σάο Πάουλο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών από φιλάθλους της Παλμέιρας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας.
Η αστυνομία ενημέρωσε ότι ορισμένοι άνδρες με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα άρχισαν να πυροβολούν προς την κατεύθυνση μιας ομάδας φιλάθλων, οι οποίοι γιόρταζαν τη νίκη της ομάδας τους στην περιοχή του Οσάσκο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, όμως η αστυνομία όχι μόνο δεν αποκλείει, αλλά θεωρεί πιθανό οι δράστες να ήταν οπαδοί της Κορίνθιανς.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Ο Στεφάν Λανουά είχε καλά λόγια να πει σε κάποιους διαιτητές, όμως σε άλλους έκανε και παρατηρήσεις. Ολα όσα έγιναν, με κλειστές πόρτες, στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League