Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Christian Louboutin: Υπογράφει τα γυάλινα γοβάκια της Σταχτοπούτας

Christian Louboutin: Υπογράφει τα γυάλινα γοβάκια της Σταχτοπούτας

Παρουσιάστηκαν στο Παρίσι επιβεβαιώνοντας την γοητεία που συνεχίζουν να ασκούν επάνω μας τα παραμύθια.

Λουκία Λυκίδη

Οι φανατικές οπαδοί του το είχαν μάθει από τον Απρίλιο. Ο αγαπημένος τους μάγος Christian Louboutin θα σχεδίαζε το γοβάκι της Σταχτοπούτας με αφορμή την κυκλοφορία της συλλεκτικής επανέκδοσης της κλασσικής ταινίας της Walt Disney σε DVD και Blu Ray. H πρώτη φωτογραφία του πολυαναμενόμενου παπουτσιού ανέβηκε στην σελίδα του οίκου στο facebook και το post έγραφε: «Bibbidi-Bobbidi-Boo, Cinderella has a red sole shoe». Μέσα στις τέσσερις πρώτες ώρες 18,000 άνθρωποι του έκαναν like, 2,000 share και 600 έγραψαν κάποιο σχόλιο. Τα limited edition γυάλινα γοβάκια παρουσιάστηκαν στο Παρίσι στις 4 Ιουλίου με τακούνια στολισμένα με δαντέλα, πεταλούδες και κρύσταλλα Swarovski. «Ήμουν πολύ τυχερός που συναντήθηκα με την Σταχτοπούτα, μια φιγούρα που είναι τόσο ταυτισμένη με τα παπούτσια όσο και με τα όνειρα» δήλωσε ο σχεδιαστής.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο παραμύθι των Αδελφών Γκρίμ έδωσε έμπνευση στον κόσμο της μόδας. Ο οίκος Martin Margiela είχε πριν χρόνια δημιουργήσει την δική του συλλεκτική σειρά από γυάλινα γοβάκια. Εντωμεταξύ αυτόν τον Νοέμβριο τα Harrods θα αποκαλύψουν στις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τους δημιουργίες υψηλής ραπτικής για όλες τις πριγκίπισσες της Disney με την υπογραφή των Valentino, Elie Saab, Versace και Oscar de la Renta. Τέτοιου είδους εμπνεύσεις αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες δεν χορταίνουμε από παραμύθια αλλά και πως οι ιστορίες των παιδικών μας χρόνων δεν σταματούν να ασκούν επάνω μας μια απίστευτη γοητεία.

woman.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024