Διάρρηξη στο γραφείο του Χρήστου Σταϊκούρα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
Αγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Αφαιρέθηκαν το διπλωματικό διαβατήριο του κ. Σταϊκούρα, καθώς και φάκελοι τους οποίους είχε μεταφέρει από το προσωπικό του πολιτικό γραφείο στο Γενικό Λογιστήριο, μόλις ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών.
Αγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Αφαιρέθηκαν το διπλωματικό διαβατήριο του κ. Σταϊκούρα, καθώς και φάκελοι τους οποίους είχε μεταφέρει από το προσωπικό του πολιτικό γραφείο στο Γενικό Λογιστήριο, μόλις ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών.
Η υπόθεση ήρθε στο φως τις τελευταίες ώρες και αναμένεται η επίσημη αντίδραση από την πλευρά του υπουργείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερουλάνος: Η Ελλάδα να γίνει ξανά γέφυρα συνεννόησης, υπερασπιζόμενη το διεθνές δίκαιο
- Διευκρινίσεις Γαλλίας: Διαθέτει βάση στις ΗΠΑ για αεροσκάφη που δεν συμμετέχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν
- Στέγαση: Ζώντας στη χώρα με το μηδενικό απόθεμα κοινωνικής κατοικίας
- Ο Δήμος Χανίων τιμά τον Νίκο Ξυλούρη
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Διαψεύδουν οι Κούρδοι του Ιράκ σενάρια εμπλοκής τους στον πόλεμο του Ιράν – Τουρκική ανησυχία

