Ο Γεωργέας φεύγει από την ΑΕΚ αλλά δεν το ξέρει…
Ο Νίκος Γεωργέας δεν έχει ακόμα ενημερωθεί επισήμως από την ΑΕΚ για το μέλλον της συνεργασίας τους, ωστόσο ο Θωμάς Μαύρος με την τοποθέτησή του έβαλε στην ουσία τέλος στην καριέρα του έμπειρου παίκτη στην «Ένωση». Μετά από 11 χρόνια προσφοράς, ο Γεωργέας θα αποτελέσει παρελθόν, αν και όπως δηλώνει ο ίδιος κανείς από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση δεν τον έχει ενημερώσει.
Ο Νίκος Γεωργέας δεν έχει ακόμα ενημερωθεί επισήμως από την ΑΕΚ για το μέλλον της συνεργασίας τους, ωστόσο ο Θωμάς Μαύρος με την τοποθέτησή του έβαλε στην ουσία τέλος στην καριέρα του έμπειρου παίκτη στην «Ένωση». Μετά από 11 χρόνια προσφοράς, ο Γεωργέας θα αποτελέσει παρελθόν, αν και όπως δηλώνει ο ίδιος κανείς από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση δεν τον έχει ενημερώσει.
Με νέα τοποθέτηση του ο Θωμάς Μαύρος, ουσιαστικά έβαλε τέλος στην καριέρα του Νίκου Γεωργέα στην ΑΕΚ. Και αυτό διότι η ποινή για μόλις τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις ανεξαρτήτου ηλικίας για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση, δεν επιτρέπει στην Ένωση να κρατήσει τον έμπειρο Μεσσήνιο παίκτη. Βλέπετε, υπάρχει απόφαση για απόκτηση τριών παικτών «κολόνες» στις τρεις γραμμές και σε παραγωγική ηλικία για να μπορούν να πάρουν την ΑΕΚ στις πλάτες τους την νέα σεζόν.
Ο ίδιος ο Γεωργέας, όμως, δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από κανέναν άνθρωπο της ΑΕΚ ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα για τους παραπάνω λόγους.
«Κανένας άνθρωπος της διοίκησης της ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ό,τι μαθαίνω, τα πληροφορούμαι από sites και εφημερίδες. Θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με τη διοίκηση για να μάθω τουλάχιστον και επίσημα κάτι. Εγώ ήθελα να μείνω. Αλλά, αν δεν με θέλει η ΑΕΚ, τότε και εγώ πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου» δήλωσε φανερά ενοχλημένος στο στο Aek-live.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442