Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπ.Ομπάμα είναι ο καταλληλότερος για την αντιμετώπιση των... εξωγήινων

Ο Μπ.Ομπάμα είναι ο καταλληλότερος για την αντιμετώπιση των… εξωγήινων

Μπορεί οι περισσότεροι Αμερικανοί να μην ξέρουν εάν ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, το 65%, πάντως, των πολιτών θεωρεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι καταλληλότερος από τον Μιτ Ρόμνι για να αντιμετωπίσει μια πιθανή εισβολή… εξωγήινων.

Μπορεί οι περισσότεροι Αμερικανοί να μην ξέρουν εάν ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, το 65%, πάντως, των πολιτών θεωρεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι καταλληλότερος από τον Μιτ Ρόμνι για να αντιμετωπίσει μια πιθανή εισβολή… εξωγήινων.

Tα δύο τρίτα των ερωτηθέντων σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι ο νυν Αμερικανός πρόεδρος θα ήταν καταλληλότερος να αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους σε σχέση με τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλο του στις εκλογές του Νοεμβρίου, Μιτ Ρόμνι.
Συγκεκριμένα, ο Ομπάμα «θριάμβευσε» έναντι του Ρόμνι σε όλο το φάσμα των ερωτηθέντων, κερδίζοντας την υποστήριξη της πλειοψηφίας στις γυναίκες (ποσοστό 68%), στους άντρες (61%) και στις ηλικίες 18-64 (68%).

Το υψηλότερο ποσοστό για τον Ρόμνι ήταν στην κατηγορία των ηλικιωμένων, όπου οι απαντήσεις μοιράστηκαν κατά 50% μεταξύ του ίδιου και του Ομπάμα.

«Θέλαμε να πάρουμε μια ιδέα για το πώς βλέπουν οι Αμερικανοί τα UFO, τι πιστεύει ο κόσμος και αν η μαζική κουλτούρα επηρεάζει – και σε ποιο βαθμό – την κοινή γνώμη» δήλωσε ο Μπραντ Ντάνσερ, αντιπρόεδρος έρευνας και ψηφιακών μέσων του National Geographic, που διεξήγαγε την έρευνα για τη νέα σειρά «Chasing UFOs».
Κατά τη διάρκεια επίσκεψης του ηθοποιού Γουίλ Σμιθ, που έγινε διάσημος για την ερμηνεία του ως κυνηγός εξωγήινων στην σειρά ταινιών «Άνδρες με τα Μαύρα», με την οικογένειά του στο Λευκό Οίκο τον περασμένο Μάιο, ο 13χρονος γιος του ηθοποιού Τζέιντεν Σμιθ ρώτησε τον πρόεδρο Ομπάμα για την πιθανότητα εξωγήινης ζωής.
Σε μια συνέντευξή του στο BBC ο Σμιθ αναφέρθηκε στην απάντηση του προέδρου. «Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να απορρίψω την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινων» φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα από το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων (CDC) του Λευκού Οίκου.

«Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι αν ποτέ γινόταν μια άκρως μυστική συνάντηση ή μια συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα, θα γινόταν μέσα σε αυτήν εδώ την αίθουσα» πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024