Renault: 300 θέσεις εργασίας λιγότερες στο εργοστάσιο του Flins
Λίγο μετά την PSA/Peugeot-Citroen που φέρεται να ετοιμάζεται να κλείσει εργοστάσιο της στην ευρύτερη περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας, η Renault ανακοίνωσε ότι δρομολογεί μείωση στο δυναμικό εργοστασίου της όπου κατασκευάζεται το Renault Clio.
Την πρόθεση της να μειώσει τις θέσεις εργασίας κατά 300 σε διάστημα διετίας ανακοίνωσε η Renault για το εργοστάσιο στο Flins κοντά στο Παρίσι.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η μείωση στο δυναμικό του εργοστασίου, ενός από τα παλαιότερα της φίρμας, θα πραγματοποιηθεί μέσω εθελουσιών και θα υλοποιηθεί σταδιακά έως το 2014.
Το Flins φιλοξενεί την παραγωγή του Renault Clio και προσεχώς θα υποδεχτεί και το ηλεκτροκίνητο Renault Zoe.
auto.in.gr
- Οι διεθνείς ειρηνευτικές αποστολές σε κίνδυνο – Αιτία, γεωπολιτικές εντάσεις και ελλείψεις χρηματοδότησης
- Euroleague: Υπόκλιση στο λαό του Θρύλου από την Marca και την AS – Η «ηρωική» Ρεάλ και ο «θρίαμβος» του Ολυμπιακού
- Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη στον Ολυμπιακό: «Κάθε επιτυχία να φέρνει περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ» (pic)
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442