Αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη για τη σύλληψη των ληστών με τα καλάσνικοφ
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται ότι διέπραττε ληστείες σε τράπεζες με τη χρήση καλάσνικοφ. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 19 άτομα, ανάμεσα στους οποίους τρία φερόμενα ως ηγετικά στελέχη της οργάνωσης. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας ειδικός φρουρός. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλάσνικοφ, πιστόλια, εκρηκτικά, σφαίρες, αλεξίσφαιρα και διάφορα χρηματικά ποσά που εκτιμάται ότι προέρχονται από τις ληστείες.
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται ότι διέπραττε ληστείες σε τράπεζες με τη χρήση καλάσνικοφ.
Όπως ανακοινώθηκε, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 19 άτομα, ανάμεσα στους οποίους τρία φερόμενα ως ηγετικά στελέχη της οργάνωσης. Επιπλέον, μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας ειδικός φρουρός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ακόμη για διαρρήξεις σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) κατά τις οποίες χρησιμοποίησαν εκρηκτικές ύλες, αλλά και για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλάσνικοφ, πιστόλια, εκρηκτικά, σφαίρες, αλεξίσφαιρα και διάφορα χρηματικά ποσά που εκτιμάται ότι προέρχονται από τις ληστείες.
Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τις επόμενες ώρες, όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανθυπαστυνόμος μετέφερε μισό κιλό κοκαΐνης στη Ρόδο – Συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Οι πιο μαγευτικοί προορισμοί για την αλλαγή του χρόνου
- Συνταγή: Βασιλόπιτα Gingerbread
- Καιρός: Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς – Χιόνια ακόμη και στην Αττική
- Τρέξιμο: Τα λάθη που «μπλοκάρουν» την απώλεια βάρους
- Αναζητούν με κάθε τρόπο τα συντρίμμια της πτήσης MH370, 12 χρόνια μετά την εξαφάνισή της
