Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια Μέρκελ σε Σαμαρά, επικοινωνία Ολάντ με Βενιζέλο

Συγχαρητήρια Μέρκελ σε Σαμαρά, επικοινωνία Ολάντ με Βενιζέλο

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έδωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για το εκλογικό αποτέλεσμα, σε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Κυριακής. Η Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε την ελπίδα της για «το σύντομο σχηματισμό μίας σταθερής κυβέρνησης», όπως ανακοίνωσε η καγκελαρία, εκφράζοντας την πεποίθησή της πως η Ελλάδα θα σεβαστεί τις υποχρεώσεις της. Παράλληλα, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ συνομίλησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο συγχαίροντάς τον «για το εκλογικό αποτέλεσμα υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έδωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για το εκλογικό αποτέλεσμα, σε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Κυριακής.

Η Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε την ελπίδα της για «το σύντομο σχηματισμό μίας σταθερής κυβέρνησης», όπως ανακοίνωσε η καγκελαρία.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας, η καγκελάριος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα σεβαστεί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Παράλληλα, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ συνομίλησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο συγχαίροντάς τον «για το εκλογικό αποτέλεσμα υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Ολάντ και Βενιζέλος συζήτησαν για το πώς διαμορφώθηκε η κατάσταση και το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων, σύμφωνα με την Ιπποκράτους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024