Ο αρχηγός της Ουκρανίας Αντρέι Σεφτσένκο δεν προπονήθηκε την Κυριακή και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τρίτης για τον Δ' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Αγγλία, στην οποία θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο αρχηγός της Ουκρανίας Αντρέι Σεφτσένκο δεν προπονήθηκε την Κυριακή και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τρίτης για τον Δ’ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Αγγλία, στην οποία θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Σεφτσένκο, που σημείωσε και τα δύο τέρματα των Ουκρανών στη νίκη της πρεμιέρας του ομίλου επί της Σουηδίας με 2-1, χτύπησε δύο φορές το γόνατο του στην αναμέτρηση με τη Γαλλία, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας, Ολεκσάντερ Χλιβίνσκι.
Οι συνδιοργανωτές Ουκρανοί ηττήθηκαν με 2-0 από τη Γαλλία και πρέπει να κερδίσουν την Αγγλία στο Ντόνετσκ προκειμένου να προκριθούν στην τελική οκτάδα. Ο Χλιβίνσκι είπε ότι οι τραυματισμοί που υπέστη ο 35χρονος Σεφτσένσκο, έχουν μαζέψει υγρό στο γόνατό του, το οποίο οι γιατροί προσπαθούν να αφαιρέσουν.
Ενδεχόμενοι απουσία του Σεφτσένκο θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα στην Ουκρανία που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή και βασίζονται πολύ στα επιθετικά ένστικτα του πρώην παίκτη της Μίλαν και της Τσέλσι.
Διαβάστε τι δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, Σπύρος Δερδεμέζης για την κατάσταση που βρίσκεται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, μετά το τροχαίο ατύχημα
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό. Διαβάστε για τη σύγκριση των δύο ομάδων σε άμυνα κι επίθεση, για τους κορυφαίους τους και για τις 10 τελευταίες «μονομαχίες τους».