To γκολ της Ιταλίας διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου Μόντι – Ολάντ
Οι ηχηροί πανηγυρισμοί που ακολούθησαν το γκολ της Ιταλίας επί της Κροατίας σε αγώνα του Euro 2012 διέκοψαν τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Μάριο Μόντι και του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ την Πέμπτη. Ο Μόντι σταμάτησε να μιλά και κοίταξε γύρω όταν οι κραυγές εργαζομένων στο πρωθυπουργικό μέγαρο ακούστηκαν στο χώρο της συνέντευξης Τύπου. «Βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας ποδοσφαίρου, κύριε πρόεδρε» είπε χαμογελώντας στον Ολάντ εν μέσω αμήχανων γέλιων από δημοσιογράφους και αξιωματούχους.
Οι ηχηροί πανηγυρισμοί που ακολούθησαν το γκολ της Ιταλίας επί της Κροατίας σε αγώνα του Euro 2012 διέκοψαν τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Μάριο Μόντι και του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ την Πέμπτη.
Ο Μόντι σταμάτησε να μιλά και κοίταξε γύρω όταν οι κραυγές εργαζομένων στο πρωθυπουργικό μέγαρο ακούστηκαν στο χώρο της συνέντευξης Τύπου.
«Βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας ποδοσφαίρου, κύριε πρόεδρε» είπε χαμογελώντας στον Ολάντ εν μέσω αμήχανων γέλιων από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και αξιωματούχους.
* Στο 39′ ο Αντρέα Πίρλο έβαλε γκολ πετυχαίνοντας το 1-0 κατά της Κροατίας, ωστόσο στο 72′ η Κροατία ισοφάρισε την Ιταλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έχετε email από ΑΑΔΕ; – Τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε έξτρα φόρο
- ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Βαθιά ταξικός ο ρατσισμός που καλλιεργείται
- Χρήστος Μάστορας: Η απάντηση του στις φήμες για τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που τραυματίστηκε σε πάρκο – Τον εντόπισε περαστικός
- Απίθανο γκολ στην Κροατία μέσω… λακούβας (vid)
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
