
Μέσος φόρος 1.445 ευρώ από την πρώτη παρτίδα των εκκαθαριστικών σημειωμάτων
Ξεκίνησε η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των δηλώσεων φόρου εισοδήματος από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Πρόκειται για τα πρώτα 420.000 εκκαθαριστικά σημειώματα, από τα οποία όπως είπε ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης, προκύπτει μέσος φόρος 1.445 ευρώ.
Ξεκίνησε η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των δηλώσεων φόρου εισοδήματος από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.
Πρόκειται για τα πρώτα 420.000 εκκαθαριστικά σημειώματα, από τα οποία, όπως είπε την Τρίτη σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ FM, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης, προκύπτει μέσος φόρος 1.445 ευρώ.
Στη σειρά αυτή των εκκαθαριστικών περιλαμβάνονται 280.000 χρεωστικά σημειώματα, από τα οποία το Δημόσιο θα εισπράξει συνολικό ποσό 405 εκατ. ευρώ
Τα πιστωτικά σημειώματα είναι 37.000 και οι επιστροφές φόρων ανέρχονται σε 23 εκατ. ευρώ συνολικά ή 621 ευρώ κατά μέσο όρο.
Η καταβολή της οφειλής μπορεί να γίνει εφάπαξ ή σε τρεις δόσεις. Αν η οφειλή δεν υπερβαίνει τα 300 ευρώ, τότε η εξόφληση θα πρέπει να γίνει εφάπαξ.
Τα έσοδα από την πρώτη παρτίδα των εκκαθαριστικών υπολογίζονται στα 380 εκατ. ευρώ περίπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τζέφρι Έπσταϊν παρουσίαζε τον εαυτό του σε Ινδό μεγιστάνα ως «insider» του Λευκού Οίκου του Τραμπ
- Rejection Therapy: Βάλε την απόρριψη στη ζωή σου αν θέλεις να πας μπροστά
- Γιατί ο πόλεμος του Τραμπ στη Μέση Ανατολή αποκαλύπτει την κατάρρευση της στρατηγικής του
- Πρόωρη σύνταξη έως 10 χρόνια νωρίτερα με «άγνωστη» ρύθμιση
- Μπλόκο στα φάρμακα καινοτομίας, ιδίως αυτών που έρχονται από Αμερική
- Εκαναν το μάθημα… παιχνίδι




