Το μιούζικαλ «Once» σαρώνει τα βραβεία Τόνι
Οκτώ βραβεία Τόνι απέσπασε το μιούζικαλ «Once», ανάμεσά τους βραβεία καλύτερου μιούζικαλ, καλύτερου άνδρα ηθοποιού σε μιούζικαλ και καλύτερης σκηνοθεσίας. Εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η ήττα των Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και Άντριου Γκάρφιλντ που έπαιζαν στον Θάνατο του Εμποράκου. Την τελετή απονομής παρουσίασε -για τρίτη φορά- ο ταλαντούχος Νιλ Πάτρικ Χάρις.
Οκτώ βραβεία Τόνι απέσπασε το μιούζικαλ Once, ανάμεσά τους βραβεία καλύτερου μιούζικαλ, καλύτερου άνδρα ηθοποιού σε μιούζικαλ και καλύτερης σκηνοθεσίας.
Βραβείο καλύτερης θεατρικής παράστασης κέρδισε το Clybourne Park του Μπρους Νόρις.
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η ήττα του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος ήταν φαβορί για τον ρόλο του στον Θάνατο του Εμποράκου. Το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας κέρδισε ο Τζέιμς Κόρντεν για τον ρόλο του στο One Man, Two Guvnors.
Αλλά και ο Άντριου Γκάρφιλντ -ο νέος Σπάιντερμαν- που ερμήνευε τον Μπιφ στον Θάνατο του Εμποράκου έχασε το βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου από τον Κρίστιαν Μπόρλε του Peter and the Starcatcher.
Την τελετή απονομής παρουσίασε -για τρίτη φορά- ο ταλαντούχος Νιλ Πάτρικ Χάρις.
Μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο παρουσιαστής κρεμάστηκε ανάποδα, κάνοντας αναφορά στο Σπάιντερμαν και στον Άντριου Γκάρφιλντ.
Βραβείο για την προσφορά του στο θέατρο απονεμήθηκε στον Χιού Τζάκμαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στα Σπάτα: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Αποκάλυψη στην Ισπανία για παίκτη που μίλησε ο Ομπράντοβιτς
- Μεξικό: Νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στις αρχές Ιουνίου – Η στιγμή που ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της
- Από τον Πανιώνιο στην Ινδία ο Παύλος Δερμιτζάκης
- Αναταράξεις στο εμπόριο από τον δασμό 3 ευρώ – Τι θα κάνουν Shein και Temu
- Μαρκόπουλος: Πυρά στην «πολιτική χούλιγκαν» Κωνσταντοπούλου και στον Σαμαρά




