
Στο αστυνομικό τμήμα τρεις ηθοποιοί της παράστασης «Corpus Christi»
Στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας προσήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου τρεις ηθοποιοί που συμμετέχουν στην παράσταση «Corpus Christi», έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε για προσβολή στα Θεία. Με εντολή εισαγγελέα οι τρεις ηθοποιοί αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
Στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας προσήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου τρεις ηθοποιοί που συμμετέχουν στην παράσταση «Corpus Christi», έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε για προσβολή στα Θεία.
Με εντολή εισαγγελέα οι τρεις ηθοποιοί αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
Υπενθυμίζεται ότι η Ιερά Σύνοδος έχει χαρακτηρίσει το έργο «βλάσφημο» και «απαράδεκτο».
Οι ιεράρχες έχουν εκφράσει, επίσης, τη λύπη τους «για τη νοσηρή φαντασία των συγγραφέων του θεατρικού έργου», προτρέποντας «τον λαό να το αποδοκιμάσει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»




