«Ναι», υπό προϋποθέσεις, σε συνεργασία με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λένε οι Οικολόγοι
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας σε μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπο προϋποθέσεις, άφησε η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, μιλώντας στην webTV του ΑΠΕ. «Δε μπορεί να λέμε "ευρώ πάση θυσία"» δήλωσε, τονίζοντας ότι «η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα τον Ιούνιο».
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας σε μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπο προϋποθέσεις, άφησε η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, μιλώντας στην webTV του ΑΠΕ.
«Δε μπορεί να λέμε “ευρώ πάση θυσία”» δήλωσε, τονίζοντας ότι «η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα τον Ιούνιο. Πρέπει να αποφασίσουμε τι παραγωγικό μοντέλο θέλουμε» πρόσθεσε.
Η κ.Κοντούλη τόνισε ότι «δεν υπάρχει μη χρήσιμη ψήφος». Σήμερα γίνεται εμπόριο φόβου και ελπίδας και εμείς θα πρέπει να σπάσουμε το φόβο, τόνισε. «Η ελπίδα γεννιέται μέσα από την ενεργοποίηση των πολιτών» επεσήμανε.
Ακόμη, επεσήμανε ότι η βιώσιμη κοινωνία πρέπει να σέβεται το περιβάλλον και σημείωσε ότι όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι ζητούν διέξοδο στην ύπαιθρο.
Για το περιστατικό με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, η κ. Κοντούλη δήλωσε ότι «προκαλεί θλίψη».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ