Σύμπνοια μεταξύ ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για το επαγγελματικό βόλεϊ
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ αναφορικά με το μέλλον του επαγγελματικού βόλεϊ. Αποφασίστηκε η αγωνιστική περίοδος 2012-13 να διεξαχθεί με το ίδιο καθεστώς των ΤΑΑ, με την προϋπόθεση απόκτησης ξεχωριστού ΑΦΜ και ταυτόχρονα να εκπονηθεί μελέτη για τη δυνατότητα μετάβασης σε καθεστώς ΑΑΕ. Επίσης, η ΕΟΠΕ συμφώνησε με τον ΠΑΣΑΠ για το κόστος των παραβόλων πενταπλούν των αθλητών και αθλητριών για τη μεταγραφή τους στο εξωτερικό.
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ, στην οποία την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν οι Αχιλλέας Μαυρομάτης, Γιάννης Στουραΐτης, Κωστής Ψαρουδάκης και Παναγιώτης Σιδέρης, την ΕΣΑΠ οι Παντελής Ταρνατώρος, Θόδωρος Δεληγιαννάκης, Νίκος Σοφιανός και Χρήστος Ηλιάδης και τον ΠΑΣΑΠ οι Βασίλης Μηνούδης, Ηλίας Λάππας και Σωτήρης Πανταλέων.
Αποφασίστηκε η αγωνιστική περίοδος 2012-13 να διεξαχθεί με το ίδιο καθεστώς των ΤΑΑ, με την προϋπόθεση απόκτησης ξεχωριστού ΑΦΜ και ταυτόχρονα να εκπονηθεί μελέτη για τη δυνατότητα μετάβασης σε καθεστώς ΑΑΕ.
Συζητήθηκε το θέμα των παλαιών οφειλών και της αδειοδότησης των ΤΑΑ. Η ΕΣΑΠ δεσμεύτηκε να υποβάλλει το αργότερο μέχρι 31 Ιουλίου του 2012 σχέδιο σταδιακής εξόφλησης οφειλών και πρόταση αδειοδότησης των σωματείων προς τον ΠΑΣΑΠ και την ΕΟΠΕ, αντίστοιχα με ταυτόχρονη πρόβλεψη δεσμεύσεων για την εφαρμογή τους.
Επίσης, η ΕΟΠΕ συμφώνησε με τον ΠΑΣΑΠ για το κόστος των παραβόλων πενταπλούν των αθλητών και αθλητριών για τη μεταγραφή τους στο εξωτερικό.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι τρεις πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα την υλοποίηση των δεσμεύσεών τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Premier League: Νέος κανονισμός κατά των «ψεύτικων» τραυματισμών των τερματοφυλάκων
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- «Αυτά είναι τα χρήματα που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι για τον Ρόδρι»
- Εθνική Εφήβων: Κόντρα στη Σερβία για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U18
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
- Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για τον Μάγερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442