FBBank : Έλαβε ειδικούς τίτλους του Δημοσίου για την άντληση ρευστότητας
Ειδικούς τίτλους (lending facility) δάνεισε στην FBBank το Ελληνικό Δημόσιο με σκοπό την άντληση ρευστότητας. Οι τίτλοι του Ελληνικού Δημοσίου άυλης μορφής, τριετούς διάρκειας, μηδενικού επιτοκίου και ημερομηνία λήξης 06/04/2015 ανέρχονται στα 60 εκατ. ευρώ. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Ειδικούς τίτλους (lending facility) δάνεισε στην FBBank το Ελληνικό Δημόσιο με σκοπό την άντληση ρευστότητας. Οι τίτλοι του Ελληνικού Δημοσίου άυλης μορφής, τριετούς διάρκειας, μηδενικού επιτοκίου και ημερομηνία λήξης 06/04/2015 ανέρχονται στα 60 εκατ. ευρώ.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.