Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει του EURO 2012, η εθνική ομάδα της Ολλανδίας, επικράτησε 2-0 της Σλοβακίας. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ, παρουσία περίπου 45.000 θεατών και τα τέρματα των «οράνιε», σημείωσαν οι Σαλατα (7` αυτογκολ) και Φαν ντερ Φάαρτ (75`).
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.