Απειλή από τους “Anonymous” για το Grand Prix του Καναδά
Οι Anonymous απειλούν να σαμποτάρουν (ξανά) τη Formula 1 στο Μόντρεαλ.
Μετά τον αγώνα στο Μπαχρέιν όπου οι «Anonymous» έριξαν το site της Formula 1, τώρα γίνεται στόχος τους ο αγώνας στο Μόντρεαλ, στον οποίο θα συνδυάσουν διαμαρτυρίες και πορείες μαζί με φοιτητές και σπουδαστές.
Το γνωστό hacker group εκτός από το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας «FormulaOne.com» απειλεί να δημοσιοποιήσει πληροφορίες και στοιχεία πιστωτικών καρτών, ανθρώπων που ψωνίζουν εισιτήρια και αναμνηστικά μέσω internet για το Καναδικό Grand Prix.
Όλα τα αυτά γιατί (όπως υποστηρίζουν ) γίνεται συστηματική παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων στο Κεμπέκ.
Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος στην περιοχή καθώς συνεχίζονται οι συγκρούσεις της αστυνομίας με φοιτητές. Ως τώρα έχουν προσαχθεί 2.500 άτομα. Αιτία ο νόμος “Bill 78” ο οποίος δεν αναγνωρίζει ως χώρους ασύλου τα πανεπιστημιακά κτήρια και ιδρύματα.
«Όπως κάναμε στο Μπαχρέιν εμείς οι Anonymous σκοπεύουμε να χαλάσουμε το μικρό πάρτι του κου Ecclestone» ανακοίνωσε, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, η Anonymous Opération του Κεμπέκ.
Να σας θυμίσουμε πως η οργάνωση «έριξε» επιτυχημένα τη σελίδα του F1 website κατά τη διάρκεια του Grand Prix, στο Μπαχρέιν χωρίς να σταματήσει τον αγώνα.
Φυσικά ο Bernie Ecclestone δεν ανησυχεί μήπως κάποιοι προσπαθήσουν να σταματήσουν τον αγώνα.
H Καναδική κυβέρνηση όμως «φοβάται» πως οι απειλές αυτές μπορεί να «κόψουν» τα 100.000 δολάρια (Καναδά) που περιμένουν να εισπράξουν από τους τουρίστες που θα βρεθούν στην περιοχή το τριήμερο 8,9 και 10 Ιουνίου.
auto.in.gr
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Δηλώσεις Καρυστιανού: Κι όμως, όσα είπε για τις αμβλώσεις δεν ήταν η αρχή – η εμμονή με τη θρησκεία και ο Αρχάγγελος στο πλευρό της



