H ελπίδα του Φερέιρα και η πρόταση από τη Βάσκο Ντα Γκάμα
Στο στόχαστρο της Βάσκο ντα Γκάμα βρίσκεται ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ωστόσο ο ίδιος με δήλωσή του στον Τύπο της Βραζιλίας περιμένει να βρεθεί λύση στον Παναθηναϊκό.
Στο στόχαστρο της Βάσκο ντα Γκάμα βρίσκεται ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ωστόσο ο ίδιος με δήλωσή του στον Τύπο της Βραζιλίας περιμένει να βρεθεί λύση στον Παναθηναϊκό.
«Δεν θέλω να μιλήσω, ελπίζω να βρεθεί μία λύση εδώ», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων».
Στο ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων πάντως αναφέρεται πως ο Φερέιρα έχει δεχτεί κρούση από τη Βάσκο και εμφανίστηκε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.
Ωστόσο έχει και πρόταση από τον Παναθηναϊκό, για νέο διετές συμβόλαιο, όμως η απάντησή του εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση στην ομάδα και την Ελλάδα.
Από την πλευρά της Βάσκο ντα Γκάμα ο γενικός της διευθυντής, Ντανιέλ Φρέιτας, διέψευσε τα σενάρια για τον Φερέιρα: «Δεν ξέρω τίποτα για αυτή τη φήμη. Μάλλον βγήκε από κάποιον που θέλει να δουλέψει για τη Βάσκο. Εμείς δεν ψάχνουμε προπονητή, έχουμε τον Κριστοβάο».
Η Ισπανίδα Τζούντιτ Ρομάνο Γκαρθία έχει καταφέρει να τα προλαβαίνει όλα, ακόμη και ως μητέρα δυο κοριτσιών: «Μητέρες μου έλεγαν συχνά να πλένω τα πιάτα»
Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, Εθνική πόλο Γυναικών νίκησε 22-16 την Ιαπωνία στην τελευταία ημέρα της προκριματικής φάσης του World Cup (Division 1) στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.