Ανάληψη έργου 21,7 εκατ., ευρώ στην Aλβανία από την ΤΕΡΝΑ
Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Tirana Business Park» στην Αλβανία, προχώρησε η εταιρεία ΤΕΡΝΑ, 100% θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 21,7 εκατ. ευρώ και ο συμβατικός χρόνος ολοκλήρωσης 20 μήνες.
Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Tirana Business Park» στην Αλβανία προχώρησε η εταιρεία ΤΕΡΝΑ, 100% θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Το «Tirana Business Park», ιδιοκτησίας του γερμανικού ομίλου Lindner, αναπτύσσεται σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο των Τιράνων και περιλαμβάνει την ανάπτυξη τριών κτιρίων γραφείων συνολικής επιφάνειας 40.000 τ.μ. περίπου.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 21,7 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και ο συμβατικός χρόνος ολοκλήρωσης είναι 20 μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Είναι η γεωοικονομία ηλίθιε: Γιατί ο μεγαλύτερος παγκόσμιος κίνδυνος έχει το χρώμα του χρήματος
- Εκτός λειτουργίας το Χ – Έπεσε για μία ώρα
- «Ιμπεριαλιστές, δεν σας φοβόμαστε» – Χιλιάδες Κουβανοί διαδηλώνουν μπροστά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αβάνα
- Κάιρο: Πρώτη συνεδρίαση της μεταβατικής επιτροπής που θα αναλάβει τη διοίκηση της Λωρίδας της Γάζας
- Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα στον Κορυδαλλό
- Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά με τις δέουσες τιμές την Μέλπω Ζαρόκωστα – «Ήθος, αξιοπρέπεια και βαθιά καλλιέργεια»
