Όλοι για Μπόλονι… και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι!
Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο Λάζλο Μπόλονι! Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού στον ΠΑΟΚ, αλλά και τα σενάρια για ραντεβού με τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του Ατρόμητου! Στον ΠΑΟΚ, πάντως, θεωρούν ότι οριστικές εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν το βράδυ της Παρασκευής, όταν και αναμένεται να απαντήσει ο Μπόλονι στην πρόταση του «Δικεφάλου».
Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο Λάζλο Μπόλονι! Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού στον ΠΑΟΚ, αλλά και τα σενάρια για ραντεβού με τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του Ατρόμητου!
Την ώρα λοιπόν που στον ΠΑΟΚ πρότειναν μια σοβαρή μείωση αποδοχών στον έμπειρο τεχνικό, ευελπιστώντας να τη δεχτεί και να συνεχίσει στην Τούμπα, δημοσιεύματα από τη Ρουμανία (sport.ro) αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε ραντεβού από τον μάνατζερ του προπονητή του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποί του είναι στην Αθήνα για επαφές με υποψήφιο σύλλογο, αν και για τον Ρουμάνο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ατρόμητος.
Στον ΠΑΟΚ, πάντως, θεωρούν ότι οριστικές εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν το βράδυ της Παρασκευής, όταν και αναμένεται να απαντήσει ο Μπόλονι στην πρόταση του «Δικεφάλου».
Ο 59χρονος τεχνικός που φέτος αμειβόταν με περίπου 550.000 ευρώ, πολύ δύσκολα θα πέσει κάτω από τις 4000.000 (καθαρά), όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού Βρύζα – Κωνσταντινίδη – Μπόλονι. Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να τα «βρουν» κοντά στις 300.000 ευρώ, αλλά η διαφορά είναι τεράστια. Αξίζει να αναφερθεί ότι εάν ο Μπόλονι αρνηθεί το μειωμένο συμβόλαιο του ΠΑΟΚ, μπορεί να διεκδικήσει περίπου 200.000 ευρώ που αποτελεί τη ρήτρα του παρόντος συμβολαίου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Η κακοκαιρία δεν είναι «έκπληξη», έκπληξη είναι που η πρόληψη μένει πίσω
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στο Νταβός σε λιγότερο από μία ώρα
- Πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη σε τρίτεκνους και πολύτεκνους σε περιφερειακό Δήμο
- Eurostat: Ένας στους τέσσερις νέους στην Ευρώπη εργάζεται ενώ σπουδάζει – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442