Στο νεοσυσταθέν Σωματείο Φίλων Παναθηναϊκού υπό τον Γιάννη Αλαφούζο περνούν οι μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού κ. Δημήτρης Γόντικας μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ «η είδηση της ημέρας είναι ότι υπεγράφη η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ενώ προβλέπεται όρος και για την ανάληψη της ευθύνης για τη ΓΗΠΕΛ». Επίσης, ο κ. Γόντικας τόνισε ότι οι δυο πλευρές συμφώνησαν και για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρο της Παιανίας (ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη) προς την ΠΑΕ χωρίς χρέωση για τους Πράσινους.

Αναφορικά με την υπόθεση της αδειοδότησης ο κ. Γόντικας τόνισε ότι «προσπάθεια συνεχίζεται» και συμπλήρωσε: «Δεν έχει τελειώσει κάτι. Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ. Στο σημείο που είμαστε σήμερα, Κυριακή κοντή γιορτή…».

Δεν εγκρίθηκε το δάνειο

Το ταμείο παραμένει μείον στον Παναθηναϊκό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, και αντίθετα στην έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, η Εθνική Τράπεζα δεν ενέκρινε δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ προς την «πράσινη» ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος», ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Απόστολος Ταμβακάκης δεν ενέκρινε και ούτε προτίθεται να εγκρίνει το δάνειο που ζητά το «τριφύλλι».

Αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποιείται συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, όπου αναζητείται λύση για την έξοδο από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό «τριφύλλι» καθώς για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση από την ΕΠΟ και κατ’ επέκταση την UEFA απαιτούνται περίπου 6,2 εκατ. ευρώ (αφορούν ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι τις 31/12) εντός των προσεχών ημερών…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ