Grand Prix Ισπανίας 2012: Τρόμος από φωτιά στα pits στη Βαρκελώνη
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο Pit Box της Williams μετά τη λήξη του αγώνα.
Οι πανηγυρισμοί της Williams για τη μεγάλη νίκη του Pastor Maldonado δεν κράτησαν για πολύ, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο γκαράζ της ομάδας.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από έκρηξη που προκλήθηκε από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, στο γκαράζ που βρισκόταν το μονοθέσιο του Bruno Senna.
Στο σημείο της πυρκαγιάς έχουν έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα ενώ εκκενώθηκε το pit lane.
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Πρόκειται για ένα μηχανικό της Force India (αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού) και ένα μηχανικό της Williams που δεν έχει γνωστό αν έχει τραυματιστεί και κάτω από ποιες συνθήκες.
auto.in.gr
- Καιρός: Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Πρώην Μις Ελβετία: «Η Ιβάνα Τραμπ είχε τον ρόλο της Μάξγουελ στον κύκλο του Έπσταϊν»
- Παγίδα: Γιατί μας «αρέσουν» τόσο πολύ οι κακές συνήθειες;
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η μάχη για τον κλιματισμό σε μια ήπειρο που υπερθερμαίνεται
- Το Netflix φέρνει το εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα στην πραγματικότητα – Φόρος τιμής στον Τζιν Γουάιλντερ
- EE: Οι Ευρωπαίοι αμφιβάλλουν αν μπορούν να αμυνθούν μόνοι τους – Θα έπρεπε, λένε οι Έλληνες
- Μπρα ντε φερ για τα «λεφτόδεντρα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442