Συνελήφθη για φοροδιαφυγή 47χρονος υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Ελληνικό
Για φοροδιαφυγή κατηγορείται ένας 47χρονος υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Ελληνικό, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου. Διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις που αφορούσαν κατανάλωση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, αξίας 10.716 ευρώ. Σε βάρος του 47χρονου και του 66χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διενέργεια του ελέγχου και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.
Για φοροδιαφυγή κατηγορείται ένας 47χρονος υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Ελληνικό, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης ιδιοκτησίας ενός 66χρονου στο Ελληνικό, στο οποίο προσωρινά υπεύθυνος είναι ο 47χρονος, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις που αφορούσαν κατανάλωση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, αξίας 10.716 ευρώ.
Σε βάρος του 47χρονου αλλά και του 66χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διενέργεια του ελέγχου και αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
