Παρελθόν αποτελεί από τον Παναιτωλικό ο Πέτερ Ντολεζάι, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Σλοβάκος αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, καθώς δεν ήθελε να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη Β’ εθνική κατηγορία. Η λιτή ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου ανέφερε τα εξής: «Λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Πέτερ Ντολεζάι. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του». Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, βρίσκεται στο Αγρίνιο, δρομολογεί εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες οι Καραμαλίκης και Χαριστέας αναμένεται να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξε ο Ντολεζάι. Από εκεί και πέρα, θα γίνουν συζητήσεις και με τους Τζενάμο, Κούσα και Γκόλια, για τους οποίους πρόθεση είναι να παραμείνουν και την επόμενη περίοδο.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.