Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του έζησε το Σάββατο το Καμπ Νου. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε οπαδούς και παίκτες της Μπαρτσελόνα, βάζοντας έναν μικρό λόγο και αφού όλοι μαζί παρακολούθησαν ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο αφιερωμένο στον προπονητή της ομάδας της Βαρκελώνης.
Μία από τις πιο συγκινητικές στίμες του έζησε το Σάββατο το Καμπ Νου.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε οπαδούς και παίκτες της Μπαρτσελόνα, βάζοντας έναν μικρό λόγο και αφού όλοι μαζί παρακολούθησαν ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο αφιερωμένο στον προπονητή της ομάδας της Βαρκελώνης.
Είμαι ευγνώμων για το δώρο αυτό που είχα στη ζωή μου. Είχα το προνόμιο, όπως και εσείς, να δω αυτούς τους φανταστικούς παίκτες. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα πάρω τέτοια αγάπη. Αισθάνθηκα πολύ αγάπη τα τελευταία χρόνια.
«Σας ευχαριστώ όλους. Ειδικά όσους δούλεψαν κοντά μου και είχαμε καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθώντας το ποδόσφαιρο από πολύ κοντά.
Δεν σας λέω ψέματα. Αφήνω την ομάδα σε καλά χέρια (του Τίτο Βιλανόβα). Έζησα πολλές στιγμές εδώ και παίρνω ό,τι μου χρειάζεται για τη συνέχεια. Αυτό θα είναι σε όλη μου τη ζωή. Θα τα πούμε σύντομα. Ποτέ δεν χάνω.» είπε.
Στη συνέχεια δεν ήθελε να… πεταχτεί στον αέρα όμως ο Κάρλες Πουγιόλ και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα είχαν άλλη άποψη.
Πολύ ζεστή ήταν και η στιγμή με τον Μέσι με θερμό εναγκαλισμό, ενώ χαρακτηριστικό ήταν και το πανό στα γιαπωνέζικα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!