Με το ΚΚΕ ισχυρό υπάρχει ελπίδα, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα
«Με το ΚΚΕ ισχυρό υπάρχει ελπίδα» δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία άσκησε στις 11 το πρωί της Κυριακής το εκλογικό της δικαίωμα στο 1275ο εκλογικό τμήμα Αθηνών, στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης. «Νιώθουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να θυμίσουμε στον ελληνικό λαό ότι έρχεται νέα θύελλα τον Ιούνιο και τους επόμενους μήνες, πολύ χειρότερη απ' αυτή που γνωρίσαμε με την πολιτική 'υπάρχουν λεφτά για το λαό' ή 'δεν υπάρχουν λεφτά για τον λαό'» τόνισε μεταξύ άλλων.
«Με το ΚΚΕ ισχυρό υπάρχει ελπίδα» δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία άσκησε στις 11 το πρωί της Κυριακής το εκλογικό της δικαίωμα στο 1275ο εκλογικό τμήμα Αθηνών, στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης.
«Νιώθουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να θυμίσουμε στον ελληνικό λαό ότι έρχεται νέα θύελλα τον Ιούνιο και τους επόμενους μήνες, πολύ χειρότερη απ’ αυτή που γνωρίσαμε με την πολιτική ‘υπάρχουν λεφτά για το λαό’ ή ‘δεν υπάρχουν λεφτά για τον λαό’» τόνισε, σημειώνοντας:
«Οι καινούργιες παγίδες βρίσκονται στις τοποθετήσεις όλων των κομμάτων που λένε ‘υπάρχουν καλοί διαπραγματευτές για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τις Βρυξέλλες και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, υπάρχουν καλές διαπραγματεύσεις’. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν υπάρχει, είναι μία μεγάλη παγίδα, όπως παγίδα είναι αυτά που λένε όλα τα κόμματα ότι ‘εγγυόμαστε τους μισθούς και τις συντάξεις’».
«Το ΚΚΕ» συνέχισε «απευθύνεται στον ελληνικό λαό με μία θέση: με εσένα στη μάχη, με το ΚΚΕ ισχυρό υπάρχει ελπίδα. Δεν πρέπει να είσαι εφησυχασμένος τις επόμενες ημέρες, δεν πρέπει να φτάσεις στο σημείο να γκρεμιστείς στα βράχια από τα διλήμματα και τις μεγάλες αυταπάτες. Εμείς θα είμαστε εδώ».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59