Την Πέμπτη η εκταφή της σορού του Κώστα Τσαλικίδη
Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να γίνει η εκταφή της σορού του Κωνσταντίνου Τσαλικίδη, την οποία διέταξε ο εισαγγελέας Χαρ. Λακαφώσης που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του θανόντος έχει συνδέσει το θέμα με την υπόθεση των υποκλοπών.
Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να γίνει η εκταφή της σορού του Κωνσταντίνου Τσαλικίδη, την οποία διέταξε ο εισαγγελέας Χαρ. Λακαφώσης που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του.
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του θανόντος έχει συνδέσει το θέμα με την υπόθεση των υποκλοπών.
Ο 39χρονος Κώστας Τσαλικίδης είχε βρεθεί απαγχονισμένος στο διαμέρισμα του στον Κολωνό στις 9 Μαρτίου 2005.
Έντεκα μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2006, δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία για το «σκάνδαλο των υποκλοπών» σε βάρος μελών της κυβέρνησης και άλλων προσώπων, μέσω παράνομου λογισμικού συνακρόασης, το οποίο, κατά τα στελέχη της εμπλεκόμενης εταιρείας, διαγράφηκε λίγες μέρες ή ώρες, πριν την απώλεια ζωής του Τσαλικίδη.
Η δικογραφία για την υπόθεση, μετά από δύο φορές που τέθηκε στο αρχείο, ως αυτοκτονία, εξετάζεται εκ νέου από τον εισαγγελέα, μετά από σχετικό αίτημα της οικογένειας του εκλιπόντος προς την Εισαγγελία, που έγινε δεκτό.
Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή ήδη για την εκταφή, ώστε μέσω υπολειμμάτων τριχών και οστών, να διενεργηθούν νέες τοξικολογικές και ακτινοσκοπήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι είπε ο Φρανσίσκο για το μέλλον του: «Υπάρχουν πολλές προτάσεις…»
- Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμά του για τα 9 χρόνια από το τροχαίο με την Porsche
- Ιράν: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη… οι συνομιλίες στη Γενεύη – Επιπλέον όροι, κυρώσεις και απειλές από τις ΗΠΑ
- Ευρωβουλευτές ζητούν από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ευρωπαϊκό ταμείο για την πρόσβαση στις αμβλώσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/2): Δράση με Europa League, Conference και Euroleague
- Ζάκυνθος: Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία – Άνοιξαν δρόμοι, έσπασαν σωλήνες στον Λαγανά

