Μία νίκη μακριά από την παραμονή ο Παναθηναϊκός
Προβάδισμα όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή απέκτησε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε της ΕΑ Πατρών στο Μετς, με 3-2 σετ, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play outs της Α1 βόλεϊ των ανδρών.
Προβάδισμα όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή απέκτησε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε της ΕΑ Πατρών στο Μετς, με 3-2 σετ, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play outs της Α1 βόλεϊ των ανδρών.
Πλέον το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα να «σφραγίσει» την παραμονή του με νίκη στην Πάτρα, όπου θα διεξαχθεί το τρίτο παιχνίδι, την Τρίτη 1η Μαΐου (στις 19:00).
Το παιχνίδι είχε δραματική εξέλιξη, ενώ ξεκίνησε και με απρόοπτα καθώς στο 4-2 του α’ σετ υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή όταν μία πέτρα που πετάχτηκε έξω από το κλειστό του Μετς έσπασε ένα παράθυρο και κάποια γυαλιά έπεσαν μέσα στο γήπεδο.
«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σε συνδυασμό με την εύκολη κατάκτηση του 1ου σετ έφερε μια χαλαρότητα, παρότι είχαμε πει πως πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς. Υποτιμήσαμε την ΕΑΠ με αποτέλεσμα να γίνουν εύκολα λάθη και να χαθεί ο ρυθμός. Καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε», είπε μετά το ματς ο Δημήτρης Καζάζης και συνέχισε: «Ακόμα όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η ΕΑΠ ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να πάμε την Τρίτη στην Πάτρα και να τελειώσουμε την σειρά».
Ο προπονητής του ΠΑΟ στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου (περίπου 600 οπαδοί των πράσινων βρέθηκαν στο Μετς) λέγοντας: «Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Για πρώτη φορά φέτος μας στήριξε τόσο πολύ και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε» ενώ για την επανεμφάνιση του Κόλεφ σημείωσε: «Η βοήθεια από κάθε παίκτη είναι σημαντική, έστω και αν αγωνίζεται για λίγους πόντους».
Τα σετ: 25-18, 23-25, 23-25, 25-21, 15-12.
Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χριστοφορίδης 4 (4/5 επ.), Αγγελόπουλος 12 (4/8 επ., 5 άσοι. 3 μπλοκ), Κοτσιλιάνος 8 (6/14 επ., 2 μπλοκ, 50% υπ. – 50% άριστες), Γκορμπάτκοφ 14 (7/27 επ., 5 άσοι, 2 μπλοκ), Πρωτοψάλτης 13 (12/29 επ., 1 μπλοκ, 57% υπ. – 45% άριστες), Ζουπάνης 14 (9/16 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ), Δαρίδης -λ 54% υπ. – 35% άριστες / Πιπέργιας, Κόλεφ 8 (7/12 επ., 1 μπλοκ, 44% υπ. – 11% άριστες), Στίγγας 10 (6/10 επ., 4 μπλοκ).
ΕΑΠ (Γεράνιος): Παπαδόπουλος Π. 13 (10/19 επ., 2 μπλοκ, 47% υπ. – 29% άριστες), Βούγιοβιτς 2, Μακρυγιάννης 3 (0/3 επ., 3 μπλοκ), Γιούρισιτς 13 (8/13 επ., 5 μπλοκ), Ασπιώτης 21 (16/36 επ., 5 μπλοκ), Μίλεφ 8 (6/19 επ., 63% υπ. – 34% άριστες), Καραγιάννης -λ 48% υπ. – 43% άριστες) / Χρυσανθακόπουλος, Πατρινός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με αυτές τις ομάδες συζητά ο Τζι Τζέι Σορτς
- Τενίστας είχε… πρόγραμμα: Zήτησε τάιμ άουτ για να φάει και μετά παραπονέθηκε για στομαχικές διαταραχές (vid)
- Εθνική μπάσκετ: Στη Ρουμανία για τη νίκη-πρόκριση
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ευρωπαϊκές μάχες και Ελβετία-Αλγερία
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Τα πέντε γνωστά ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- ΗΠΑ – Βοσνία 2-0: Άνετη πρόκριση για τους Αμερικάνους – «Ραντεβού» με το Βέλγιο στους «16»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442