Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών, καθώς μένουν δέκα ημέρες μέχρι τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου. Σήμερα, Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στην Τρίπολη, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς περιοδεύει στη Σέρρες. Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 14:00, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη.
Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών, καθώς μένουν δέκα ημέρες μέχρι τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου.
Σήμερα, Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει στην Τρίπολη, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς περιοδεύει στη Σέρρες. Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 14:00, ενώ ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη.
Στην Πελοπόννησο βρίσκεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε Βόλο και Λάρισα θα μιλήσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης θα μιλήσει απόψε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).