
Lavipharm: Στρατηγική συνεργασία με τη βελγική Tilman
Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η Lavipharm με την βελγική εταιρεία Tilman στον τομέα των σκευασμάτων με φυτικά συστατικά. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Tilman είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων που έχουν φυτική προέλευση στην Ευρώπη και διακινούνται σε 30 χώρες ανά τον κόσμο. Τα εργαστήρια Tilman, που ιδρύθηκαν πριν από 50 χρόνια, […]
Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η Lavipharm με την βελγική εταιρεία Tilman στον τομέα των σκευασμάτων με φυτικά συστατικά.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Tilman είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων που έχουν φυτική προέλευση στην Ευρώπη και διακινούνται σε 30 χώρες ανά τον κόσμο. Τα εργαστήρια Tilman, που ιδρύθηκαν πριν από 50 χρόνια, θεωρούνται από τα αρτιότερα εξοπλισμένα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Με εξειδίκευση σε σκευάσματα που βασίζονται στη φύση, καινοτομούν κι αναπτύσσουν συνθέσεις με δύο βασικά κριτήρια: την ποιότητα και την ασφάλεια. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Tilman πληρούν τους πιο αυστηρούς κανόνες και τα πρότυπα GMPs (Good Manufacturing Practices) της φαρμακευτικής βιομηχανίας.
Τα προϊόντα Tilman είναι ήδη γνωστά στην ελληνική αγορά και κυκλοφορούν πλέον στα φαρμακεία από τη Lavipharm. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας: «Τα φυτικά σκευάσματα αποτελούν μια μεγάλη αγορά στο χώρο του φαρμακείου, που συνεχώς εξελίσσεται κι έχει ανοδική πορεία. Η απόφασή μας να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε αυτόν τον τομέα είναι στρατηγικής σημασίας. Παράλληλα, είναι πάντα σημαντικό για τη Lavipharm να συνεργάζεται με παγκοσμίως γνωστές εταιρείες, όπως η Tilman, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά των προϊόντων που διακινεί στην ελληνική αγορά φαρμακείου».
Τα προϊόντα Tilman βοηθούν σε θέματα, όπως το κρυολόγημα, η δυσπεψία, το αδυνάτισμα, ο πόνος κι η δυσκαμψία των αρθρώσεων, η ερεθισμένη επιδερμίδα. Αποτελούν αξιόπιστα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για υγεία και ευεξία.
Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωμένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442