Ελλιπής η υλικοτεχνική υποδομή της αστυνομίας, τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη
Το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα, η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία διαπίστωσε ελλιπή υλικοτεχνική υποδομή. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι οι αστυνομικοί κάνουν τα αδύνατα δυνατά και υπογράμμισε ότι χρειάζονται ενίσχυση, καθώς υπάρχει μόνο ένα περιπολικό στο συγκεκριμένο τμήμα.
Το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα, η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε ότι οι αστυνομικοί κάνουν τα αδύνατα δυνατά, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται ενίσχυση, καθώς υπάρχει μόνο ένα περιπολικό.
Αδιανόητο, τόνισε, είναι η αστυνομία να δίνει τη μάχη με κακοπληρωμένους αστυνομικούς και, ουσιαστικά, με ελλιπή υλικοτεχνική υποδομή.
«Η δεύτερη παρατήρηση την οποία έχω να κάνω είναι ότι η Αθήνα μπορεί να ξανακερδίσει την ταυτότητά της και πρέπει να την ξανακερδίσει. Η απάντηση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης είναι στο πρόγραμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας που καταθέσαμε» πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι


