
Διάλογος Μπαμπινιώτη – εκπαιδευτικών για το σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού
Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών είναι το κύριο θέμα συζήτησης στις διαδοχικές συναντήσεις που έχει σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Παιδείας με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών. Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης θα συναντηθεί με τα ΔΣ της ΟΛΜΕ, της ΔΟΕ και της ΟΙΕΛΕ.
Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών είναι το κύριο θέμα συζήτησης στις διαδοχικές συναντήσεις που έχει σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Παιδείας με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών. Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης θα συναντηθεί με τα ΔΣ της ΟΛΜΕ, της ΔΟΕ και της ΟΙΕΛΕ.
Στις 10 το πρωί ο κ. Μπαμπινιώτης θα έχει συνάντηση με ΔΣ της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ). Στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει συνάντηση με το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) και στις 2 μετά το μεσημέρι με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ).
Με τις συναντήσεις αυτές ο υπουργός ανοίγει τον διάλογο που είχε προαναγγείλει μετά την πρόσφατη ψήφιση της σχετικής τροπολογίας, με την οποία ζήτησε και έλαβε τετράμηνη παράταση για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για το σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία πήρε σβάρνα σταθμευμένα ΙΧ και ανετράπη – Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετημένη η φωτιά στο Περιβολάκι Λαγκαδά – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά ο στενός σύμμαχος του Τραμπ, ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ
- Χανιά: Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε… ηλεκτρικό πατίνι – Δείτε βίντεο
- Ο Άντι Μπέρναμ θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας – Τον στηρίζει η πλειοψηφία των Εργατικών βουλευτών
- Πέθανε η Αντουανέτ Μπάουερ, η ηθοποιός του Star Trek και του The Twilight Zone
- Hellenic Train: Διακοπή δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης λόγω φωτιάς – Η ανακοίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442