Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Τρίτης
Επιδείνωση παρουσιάζει το σκηνικό του καιρού από το βράδυ της Τρίτης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Παράλληλα, θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι τοπικά 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.
Επιδείνωση παρουσιάζει το σκηνικό του καιρού από το βράδυ της Τρίτης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Παράλληλα, θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι τοπικά 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.
Επίσης, ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, καθώς και σε βορειότερες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και στην Εύβοια.
Τα φαινόμενα θα ενταθούν στη διάρκεια της νύχτας και θα επεκταθούν στη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Αναμένεται να εξασθενήσουν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την Ανατολική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.
Στην Αττική από το απόγευμα αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές, ενώ πιθανή είναι η εκδήλωση καταιγίδας στη διάρκεια της νύχτας.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το βράδυ.
Την Τετάρτη το σκηνικό του καιρού θα είναι ως εξής: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους έντονα.
Το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα δυτικά και νότια πελάγη 7, τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατασκευή νέας υδατοδεξαμενής 8.300 m3 στο Δήμο Καλαμάτας
- Οι Πορτογάλοι τίμησαν τη μνήμη του Ζότα με μια συγκινητική κίνηση
- Emily in Paris: Γυρίσματα στους εμβληματικούς Μύλους της Μυκόνου με φόντο το ηλιοβασίλεμα
- Διεθνής αθλητική συνεργασία του Δήμου Πειραιά
- Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τη συμπεριφορά υπουργού στους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442