Ισχυρή άνοδος στις αγορές ΗΠΑ και Ευρώπης την Τρίτη
Μετά τις μέτριες επιδόσεις της Δευτέρας, την Τρίτη οι αγορές κατέγραψαν μεγάλα κέρδη, με τους δείκτες να ξεπερνούν ακόμα και το 2,5% στην περίπτωση της Φρανκφούρτης. Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones ενισχύθηκε 1,50% στις 13.115,54 μονάδες.
Μετά τις μέτριες επιδόσεις της Δευτέρας, την Τρίτη οι αγορές κατέγραψαν μεγάλα κέρδη, με τους δείκτες να ξεπερνούν ακόμα και το 2,5% στην περίπτωση της Φρανκφούρτης.
Στη Νέα Υόρκη οι δείκτες επέστρεψαν μετά από πέντε ημέρες στη κερδοφορία. Ο Dow Jones ενισχύθηκε 1,50% στις 13.115,54 μονάδες. Ο Standard and Poor’s ενισχύθηκε 1,55% στις 1.390,78 μονάδες.
Ο Nasdaq έκλεισε στις 3.042,82 μονάδες με άνοδο 1,82%.
Στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύθηκε 1,73% στις 5.766,95 μονάδες. Ισχυρή άνοδος καταγράφηκε και στη Φρανκφούρτη όπου ο DAX είχε άνοδο 2,59% στις 6.801,00 μονάδες.
Ο CAC40 στο Παρίσι ενισχύθηκε 2,64% στις 3.292,51 μονάδες ενώ ο SMI στη Ζυρίχη ενισχύθηκε 1,20% στις 6.200,27 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέφη virga – Τι είναι το φαινόμενο της «ξηρής καταιγίδας» που εμφανίστηκε στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ασύστολα τον κόσμο – Υπερπλεονάσματα περικοπών και υπερφορολόγησης και το 2025]
- Ιράν: Ο Πούτιν σε ρόλο μεσολαβητή – Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία του με Νετανιάχου
- Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση δύο εγκληματικών ομάδων διακίνησης λαθραίων τσιγάρων – 14 συλλήψεις
- Η Αϊτάνα Μπονματί θα… παίξει μπάλα και στο Μουντιάλ 2026 (pic)
- Βίντεο – ντοκουμέντα από τη δράση της συμμορίας που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

