1995
16 Ιανουαρίου: Έπειτα από πρόταση του ΠΑΣΟΚ, η Βουλή αποφασίζει την αναστολή των διώξεων για την πώληση της ΑΓΕΤ-Ηρακλής και των τηλεφωνικών υποκλοπών.
15 Φεβρουαρίου: Το ΠΑΣΟΚ αποδέχεται την πρόταση Σαμαρά να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.
10 Μαρτίου: Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος εκλέγεται με 181 ψήφους (ΠΑΣΟΚ – Πολιτική Ανοιξη) στην τρίτη ψηφοφορία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο αντίπαλός του Αθανάσιος Τσαλδάρης, υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, έλαβε 109 ψήφους.
11 Οκτωβρίου: Ο Δημήτρης Τσοβόλας παραιτείται από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και αποχωρεί από το κόμμα. Παράλληλα, συνέρχεται η ΚΕ, όπου σημειώνεται ανοιχτή αντιπαράθεση του Ανδρέα Παπανδρέου με την «ομάδα των τεσσάρων» (Κ.Σημίτης, Β.Παπανδρέου, Θ.Πάγκαλος, Π.Αυγερινός).
20 Νοεμβρίου: Ο Α.Παπανδρέου εισάγεται εσπευσμένα στο Ωνάσειο, με σοβαρά προβλήματα υγείας. Εκείνη την ημέρα ανοίγει στο ΠΑΣΟΚ ο κύκλος της διαδοχής.
20 Δεκεμβρίου: Ο Δημήτρης Τσοβόλας ιδρύει το Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα (ΔΗΚΚΙ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποχαιρετούμε τον Τσακ Νόρις με θρυλικά memes και διαχρονικά αστεία
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το ματς με τη Μπασκόνια (vid)
- Fake τα πειστήρια του Άδωνι, έδειχνε ραντεβού του Ιουνίου σε νοσοκομείο ως… σημερινά
- Τσεχία: Οργάνωση που αποκαλείται «Earthquake Faction» πυρπόλησε ισραηλινό εργοστάσιο όπλων
- Συνελήφθη ο γνωστός γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης – Βρέθηκαν πλαστοί πίνακες μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ.
- Anduril Fury: Οι ΗΠΑ ξεκινούν την παραγωγή μαχητικού drone που θα μεταφέρει πυραύλους