Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Καταγγελίες για ξυλοδαρμό 19χρονου από αστυνομικούς με κουκούλες
Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης μετά τις καταγγελίες οικογένειας 19χρονου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο αστυνομικούς που φορούσαν κουκούλες. Οι συγγενείς του νεαρού κατέθεσαν, εν τω μεταξύ, και μήνυση κατ' αγνώστων για το περιστατικό.
Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης μετά τις καταγγελίες οικογένειας 19χρονου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο αστυνομικούς που φορούσαν κουκούλες. Οι συγγενείς του νεαρού κατέθεσαν, εν τω μεταξύ, και μήνυση κατ’ αγνώστων για το περιστατικό.
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με C -130 στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα, όπως αναφέρουν πληροφορίες.
Οι συγγενείς του 19χρονου καταγγέλλουν ότι τα ξημερώματα της Κυριακής ο νεαρός μαζί με τέσσερις ακόμη φίλους του προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων τουλάχιστον δύο αστυνομικοί φορώντας κουκούλες φέρονται, να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στο νεαρό: «Μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας».
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ο νεαρός με την παρέα του, όντως μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, αλλά έμειναν για εξακρίβωση στοιχείων στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και δεν οδηγήθηκαν ποτέ στα κρατητήρια, σε αντίθεση με τον 5ο της παρέας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου