Δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εθνικές εκλογές η βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη, όπως έκανε γνωστό μέσω γραπτής δήλωσης.

«Μετά από 12 χρόνια πολιτικής παρουσίας και τέσσερις επιτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εθνικές εκλογές» αναφέρει σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της.

«Η πολιτική για μένα δεν είναι επάγγελμα. Η μονιμότητα στην πολιτική δεν συμβαδίζει με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες κοινωνικοοικονομικές συγκυρίες και τις ανάγκες που αυτές δημιουργούν. Είναι βαθιά συντηρητική συμπεριφορά» τονίζει.

«Η Βουλή που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές θα δρομολογήσει με τις αποφάσεις της το μέλλον των επόμενων γενεών. Η χώρα έχει ανάγκη καινούριες ιδέες, καινούριες δυνάμεις, καινούριους ανθρώπους. Είναι απαραίτητο να δώσουμε τη δυνατότητα έκφρασης σε αυτούς» προσθέτει, επισημαίνοντας ότι έχει ενημερώσει για την απόφασή της τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, «τον οποίο στήριξα και στηρίζω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ