Νέα αναβολή στη δίκη των συλληφθέντων του ΟΑΚΑ
Για τις 17 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη των οπαδών που είχαν συλληφθεί μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Για τις 17 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη των οπαδών που είχαν συλληφθεί μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ένας εκ των συνηγόρων των κατηγορούμενων δήλωσε κώλυμα να παραστεί στη δίκη, με αποτέλεσμα, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών να αναβάλει και πάλι την υπόθεση για τις 17 Μαΐου.
Αρχικά, η δίκη των οπαδών είχε διακοπή στις 21 Μαρτίου, προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο οι άνδρες της Αστυνομίας που τους είχαν συλλάβει, ενώ οι οπαδοί κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάμερα «έπιασε» τον Ζεσούς να χειροδικεί κατά του Πούμπιλ μετά το τέλος του αγώνα Άρσεναλ – Ατλέτικο (vid)
- Μετάνιωσε ο Νεϊμάρ για το επεισόδιο με τον γιο του Ρομπίνιο: «Ξεπέρασα τα όρια»
- Η μεγάλη αλλαγή του ΜακΚίσικ: Γιατί εκτελεί βολές από την άκρη της γραμμής (pic, vids)
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442