«Η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε» αναφέρει σε ανακοίνωση ο ενιαίος φορέας της Θύρας 13
Ανακοίνωση στην οποία ρίχνει τις ευθύνες για την κατάσταση του Παναθηναϊκού στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη εξέδωσε ο ενιαίος φορέας της Θύρας 13, ο οποίος καλεί σε ανοιχτή γενική συνέλευση μέλη και μη, την Κυριακή, 1η Απριλίου στον «Τάφο του Ινδού», αφού «η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε πια...».
Ανακοίνωση στην οποία ρίχνει τις ευθύνες για την κατάσταση του Παναθηναϊκού στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη εξέδωσε ο ενιαίος φορέας της Θύρας 13, ο οποίος καλεί σε ανοιχτή γενική συνέλευση μέλη και μη, την Κυριακή, 1η Απριλίου στον «Τάφο του Ινδού», αφού «η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε πια…»
Η ανακοίνωση:
«Είναι φανερό πλέον ότι η παραίτηση των τριών μελών, από πλευράς, Γ.Β., εκ του διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού, έχει φτάσει πλέον την ομάδα πλέον σε τραγικά επίπεδα. Και πως να μην φτάσει άλλωστε όταν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της εκ του μεγαλομετόχου της.
Χωρίς διοικητικό συμβούλιο, καμία απόφαση δεν μπορεί να παρθεί, ούτε η πιο απλή! Ακόμα και να υπήρχαν χρήματα, χωρίς υπογραφή δεν μπορεί να γίνει καμία πληρωμή. Το μίσος και η εκδικητικότητα του ”παρκαρισμένου” μεγαλομετόχου, οδηγεί έτσι την ομάδα μαθηματικά στην πτώχευση και την καταστροφή.
Την Κυριακή, 1 Απριλίου, στις 16.30, ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13, πραγματοποιεί στον “Τάφο του Ινδού” ανοιχτή συνέλευση των μελών όλων των συνδέσμων μας, Αθήνας και επαρχίας, με μοναδικό θέμα τις διοικητικές εξελίξεις. Μπορούν να παρευρεθούν, φυσικά και όσοι δεν είναι μέλη και θέλουν να εκθέσουν τις απόψεις τους. Η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε πια…».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).